Dati factura? Avem parcare? Avem cafea? Aveti restaurant?…

Iata cateva din intrebarile adresate catre noi.

Si raspunsurile: Da, emitem factura si bon fiscal. Vila este structura clasificata si functioneaza legal. Si tare mi-as dori sa functioneze asa mai toata lumea – dar asta este o frustrare pentru a carei exprimare am nevoie de un alt articol .

Exista loc de parcare? Da, chiar in fata vilei.

Exista gratar? Nu. Nu oferim gratar si nici bucatar, nici foc deschis. Curtea este micuta, de design mai degraba, cu cativa meri, liliac si trandafiri. Compenseaza privelistea minunata si padurea chiar in spate – limita Parcului National.

Exista minifrigidere in camera? Mda…ca trebuie ca parte a clasificarii. Nu ca ar fi si folosite prea des si pe aceasta cale chiar multumesc frumos oaspetilor mei ca nu le folosesc si raman noi si lucioase. Si nu am nici parfum de salam!

Primiti animale de companie? Nu, nu primim animalute de companie.

Aveti acces usor pentru persoane cu dizabilitati? Nu. Pentru ca sunt scari la intrarea in casa, trepte la intrarea in curte, deci nu e chiar usor.

Dati mic-dejun? Nu. Deocamdata nu servim mic-dejun pentru ca suntem in pandemie si pe urma…nu stiu, depinde cum si pe cine gasesc sa angajez sa faca lucruri pe gustul meu si de care sa se bucure oaspetii. Greu! Prin urmare, acum: Nu. Dar din partea casei se ofera: ceai de 10 plante si chiar sunt 10, nu ceai lesinat la pliculet, fructe, dulceata de casa facuta de mama sau de Nicoleta.

Aveti restaurant? Nu. Vila este o viluta tip boutique, cu mai putin de 10 camere, cu living generos spatiu comun. Nu avem restaurant. Insa chiar in coltul strazii sunt 2 mari restaurante: Riegler si Qube. Cu o usoara preferinta personala pentru Riegler: personal extraordinar, mancare buna- or avea si ei o preferinta pentru mine:) si un decor pe care il iubesc. Mai sus putin pe strada mai sunt: Casa Iris – bun! si Cabana Schiori.

Pot veni si prietenii mei cazati vizavi sa stam in living? Nu. Si multumesc.

Pot face check in la 23h? In puterea noptii. As prefera sa nu. Se intampla rar dar tot as prefera sa nu. Pentru ca check-in dupa ora 20h se plateste cu taxa de late check in de 50Ron si mie imi e jena sa o cer, pentru ca trebuie completate documentele de check in si la astfel de ore nimeni nu are chef, pentru ca nefiind hotel nu am receptie non-stop, pentru ca…pentru ca….

Pot lua Camera de Familie cu capacitate maxima de 3 persoane indiferent de varsta si noi sa venim 4? Ca al doilea copil are doar 1 luna….. Nu. Respectarea capacitatii maxime a camerelor este ceva la care tin in mod evident. Si desi de cateva ori am fost pusi in fata faptului implinit as vrea si am impus sa nu se mai repete.

Putem lasa copilul nesupravegheat in living? Nu. Livingul este spatiu comun la dispozitia oaspetilor si nu este loc de joaca pentru copii iar noi nu avem serviciu de baby-sitting.

Pot cobora in living in pijamale? Sub nicio forma! Nu! De altfel Dress code este scris in camere. Norocul meu ca in 2 ani de functionare am vazut doar vreo 2 transparente pe scari…dar tot am orbit pentru cateva ore!

E centrul departe? La vreo 2 km pe jos. Mie imi ia aproximativ 15 – 20 minute de plimbare prin Parcul Castelului Peles. De intors…cu taxi-ul. Este si autobuz.

Distanta pana la Peles si Telegondola? 6 minute pe jos.

Pot inchiria toata vila pentru majorat? In teorie se poate…in practica…bugetul ar trebui sa fie undeva la 5000Ron/noapte, mi-e frica de petrecere, garantia e mare, impacteaza negativ disponibilitatea pe Booking.com, e urmata de o curatenie generala de vreo 2 zile. Mai bine nu:)

Si cam astea sunt.

Va multumesc si va astept cu drag,

C.K

Vila BelleSeat Boutique Sinaia